^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


George Michael és David Austin


 

George Michael-ről nem terveznek ABBA-stílusú hologram show-t, de új zene talán lehet a láthatáron.
George Michael régi kollégája és barátja, David Austin beszélt arról, hogy a közeljövőben esélyes lehet-e, a sztár hologram-turnéja. David Austin - aki hosszú éveken át dolgozott George Michael-lel, többek között a Freedom Uncut című új dokumentumfilmben - elvetette az ötletet, hogy az ABBA Voyage produkciójához hasonló stílusú élő show-t hozzanak létre. Az új film sajtóvetítésén, David azt mondta, hogy erre "soha" nem lesz esély.
 
David kifejtette, hogy George-ot az érdekelte, hogy valami különlegeset hozzon létre. De most már nincs itt, hogy bármilyen ötlettel egyetértsen, így ez nem jöhet létre.
"Néhány évvel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy mindez elkezdődött volna, amíg George velünk volt, azon gondolkodtunk, hogy csináljunk valamit a Royal Albert Hall-ban" - mondta.
"Szóval a Listen Without Prejudice megjelenése körül, amihez eredetileg ezt a filmet készítettük, egy élő eseményt akartunk tartani a Royal Albert Hall-ban. Próbáltuk kitalálni, hogy talán zenekari vagy valami ilyesmi dolog legyen. Találgattuk, hogyan tudnánk ezt megcsinálni."
"Volt egy ötletünk, hogy a 'Fastlove' közepén, abban a részben, amikor az eső esik, tudod, "in the absence of security", a középen, megnézzük, hogy tudnánk-e csinálni egy hologramot a Royal Albert Hall közepén, amiről azt gondoltuk, hogy tetszene és elájulnának tőle az emberek."
"Körbejártam, és az összes ember azt mondta nekem, hogy 'Ők csinálták a Tupac hologramot, ők csinálták ezt...' Én pedig elmentem megnézni egy csomót, és mind sz*rnak tűntek. Nagyon, nagyon rosszak voltak."
 
"Voltak emberek, akik előrébb jártak ebben a játékban, és voltak, akik nem. Egyszerűen nem működött. Elmentem Milánóba, hogy megnézzek egy céget, és volt egy másik cég is Vegasban."
"Igazából az ABBA-t akarom megnézni, mert mindenki áradozik róla. És nyilván rengeteg pénzt dobtak ki rá, és teljesen tele van slágerekkel. És ez az igazi hajtóerő. Ha tele van slágerekkel, akkor az ilyesmi működik."
 
"De láttam a Roy Orbison dolgot. A probléma a hologramokkal az, hogy az emberek nem vesznek részt tudat alatt az ilyen dologban. Észrevesznek egy hologramot, és 20 perc múlva, miután már látták, az emberek már újra a telefonjukon lógnak, csevegnek, és ez a szintű zúgolódás folyik végig."
 
"Az ABBA dolog valószínűleg azért működik, mert teljesen tele van zsúfolva slágerekkel - épp a múlt héten láttam a Michael Jackson dolgot New Yorkban, a musicalt. És számomra egy kicsit olyan volt, mint egy megemlékezés. Tényleg nagyszerűen kipipálta ezt a kategóriát. A fickó, aki Jacksont játszotta, egyszerűen zseniális volt. A hangzás is elképesztő volt. Olyan volt, az egész, mint egy tisztelgés."
 
"De ezen a szinten tényleg működik, mert... Először is, az emberek nagyon éhesek rá. De ez teljesen tele van slágerrel, slágerrel, slágerrel, slágerrel. És ezen a szinten valahogy működik."
 
A kiadatlan George Michael dalok megjelenésének lehetőségéről szólva David azt mondta:
"Van három vagy négy olyan felvétel, ami teljes George Michael, és teljesen kész, masterelt felvétel. Ez az, amink van. Az egyik nemrég jelent meg, 'This Is How' címmel."
 
"Soha, de soha nem fogunk olyanokat csinálni, mint, tudod... Láttuk ezt a... Emlékszem, közvetlenül azután, hogy Amy Winehouse meghalt. Kiadták azt az albumot. Előszedték az összes demót a fiókból, és elkezdték bevonni az embereket. Azt hiszem, ugyanezt tették Jackson-nal is, nem igaz?"
"Mi soha nem tennénk ilyet. George teljes munkássága az ő munkássága. Ez az, amivel dolgoznunk kell. Volt néhány szám, ami kész volt, és ez így megy, érted?"
 
A Freedom Uncut film június 22-én kerül a mozikba világszerte, egyetlen este. Az eredetileg a Channel 4 csatornán sugárzott film új változata 30 perccel hosszabb, és közelebb áll George Michael eredeti vágásához. A néhai énekes a Listen Without Prejudice album 25. évfordulójának megünneplésére dolgozott a filmen, mielőtt 2016-ban elhunyt. A filmben exkluzív stúdiófelvételek is szerepelnek Adele "Fastlove" című feldolgozásából és Chris Martin "A Different Corner" című verziójából.


 
George Michael: No plans for ABBA-style hologram show but new music could be on the way