^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

 
Soha nem látott felvételek is lesznek George Michael-ről az új Freedom Uncut című filmben
Az ITV News riportere Rishi Davda, Michael legközelebbi barátaival együtt egy érzelmes, első pillantást vetett George Michael mélyen személyes utolsó művére...
 
Kétségtelen, hogy George Michael dalait még mindig éneklik az emberek, amikor lejátsszák őket a rádióban. Összetéveszthetetlen hangja, hatásos dalszövegei és erőteljes színpadi jelenléte szilárdan bebetonozta őt az ország egyik legnagyobb zenészeként. A rajongók most először hallhatnak arról, milyen volt George élete valójában, milyen volt hírességként élni, boldogságot találni és megbirkózni a gyásszal.
A Freedom Uncut június 22-én kerül a mozikba, a film narrátora maga George. Az énekes egészen 2016 karácsonyán bekövetkezett haláláig dolgozott rajta.
 
George közeli barátaival, Shirlie-vel és férjével, Martin Kemp-el arról beszéltünk, hogy milyen volt George, Shirlie megjegyezte: "testvéri kapcsolatunk volt."
"Olyan volt, mintha a legjobb barátom lett volna, valaki, akiben megbízhattam. Ő volt a lelki tanácsadó, ilyen közel állni valakihez nagyon különleges".
Martin, a Spandau Ballet tagja úgy tisztelte George-ot, mint "valószínűleg az egyik legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam. Néhány énekes bármit el tud énekelni, és az zseniálisan szól. Ő is ilyen volt, elénekelhette volna az ábécét, és fantasztikusan hangzott volna".
 
A Careless Whisper, a Faith és a Freedom! 90, George Michael több mint 120 millió albumot adott el. Hírneve csúcsán George megpróbált visszalépni a reflektorfényből, hogy mentális egészségét védje és biztosítsa hosszútávú karrierjét.
 
Amikor arról kérdezték, hogy George szerette-e a hírnevet, Shirlie így válaszolt: "Közvetlenül a halála előtt nálam járt, és megkérdeztem tőle: "Élvezted, hogy híres vagy?", mire ő azt mondta: "Igen".
"Nem hittem volna, hogy így érzi a nagy nyomás miatt. Örülök, hogy elmondta, azt tette, amit tennie kellett".
 
Közel hat év telt el George halála óta, és a film végre készen áll a bemutatásra.
Martin elmondta: "Azt hiszem, az időzítés megfelelő. Mindenki kikerült a káoszból George életének végén, és most a legszebb emlékekkel tekinthetünk vissza".


 
Never-before-seen footage of George Michael in new film Freedom Uncut