^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 

2022. június 25-e van, George Michael ma lenne 59 éves, és ma 5,5 éve, hogy sajnos már nincs velünk...
Ez már a 6. születésnapja, amit nélküle ünneplünk, de még mindig olyan hihetetlennek tűnik, hogy elment tőlünk.
Minden nap nagyon hiányzik nekünk, kedves emléke a szívünkben él tovább. Örökké szeretni fogjuk Őt, amíg csak élünk. Ma különleges nap van, mert ma van George születésnapja. Ha odafentről lenéz ránk, akkor biztosan mosolyog és nem akarná, hogy ma is szomorkodjunk, ezért ünnepeljük meg a születésnapján az életét, hallgassuk a zenéjét, énekeljük a dalait és emlékezzünk azokra a boldog, és gyönyörű időkre amit vele együtt élhettünk át. Ünnepeljük meg az Ő csodálatos örökséget, amelyet  ránk hagyott  - a művészetét, a jótékonyságát, a zenéjét. Boldog Születésnapot George Michael! ❤️
 



George Michael születésnapja Amszterdam 2007


 

 

 

George Michael születésnapja Los Angeles 2008

 



 


   

1963.június 25-én megszületett Georgios Kyriacos Panayiotou, ismertebb nevén George Michael énekes, dalszerző.
Ezen a fotón, a pici George látható az édesapjával.

 

Ezen a felvételen, a 6 éves kis George énekelt a 'Crocodile Rock' dalból egy részletet, amelyet saját maga rögzített a szüleitől kapott magnójára, 1969-ben.

 

 




 


 


 

 

 

 


 

 

 


"Hello Drágáim, köszönök mindenkinek minden születésnapi üzenetet. Boldog vagyok, Az Éneklő Görög!" - George Michael twitter üzenete 2014.



 


https://www.facebook.com/georgemichaelweb/posts/pfbid07L8mDJX2Xzdw9KnYku6MhRKgVZXV1LjXXxVT9qwzMQfPxC1LkRTwmmiQ7xxHn1MXl   
 

---

 

 


 

2017-ben Geri Halliwell Horner írt egy dalt barátja, George Michael emlékére. Az "Angels In Chains" című dalban, George zenészei és volkalistái is közreműködtek. A dal 5 éve, 2 nappal George születésnapja előtt jelent meg. Geri a dal teljes bevételét George kedvenc jótékonysági szervezetének, a rászoruló gyermekeket támogató Childline alapítványnak adományozta.

 
---

 

'Cowboys and Angels' - George Michael emlékkoncert  2019. június 25.
 



2019-ben George Michael születésnapján, a zenei csapata egy emlékkoncertet adott a tiszteletére, hogy megünnepeljék az életét és a zenéjét.
A 'Cowboys and Angels' elnevezésű koncerten, George Michael több mint 35 éves karrierje során kiadott, legsikeresebb dalait adták elő a zenészei és a vokalistái.