^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal



 
 
A Wham! című új dokumentumfilmet nyáron mutatja be a Netflix
 
A nyolcvanas évekbeli népszerű Wham! duót bemutató dokumentumfilm debütál a Netflixen idén nyáron.
George Michael és Andrew Ridgeley főszereplésével a páros olyan slágerekkel uralta a világ slágerlistáit, mint a Club Tropicana, a Wake Me Up Before You Go Go, a Freedom az I'm Your Man, és az Atlanti-óceán mindkét partján első helyezést értek el.
 
A "Wham!" film eddig soha nem látott felvételeket, valamint ritka, őszinte és eddig nem hallott interjúkat tartalmaz. Példátlan hozzáférést biztosít George és Andrew személyes archívumához, és bemutatja hihetetlen útjukat az iskolai barátoktól a szupersztárokig.
 
"1982-ben a legjobb barátok még tinédzserek voltak, de George Michael és Andrew Ridgeley Wham! néven elindultak, hogy meghódítsák a világot" - olvasható a sajtóközleményben. "1986 júniusában, a Wembley Stadionban játszották utolsó koncertjüket."
 
"Most először, a saját szavaikkal elmesélve ismerhetjük meg a csodálatos történetüket, hogy négy év alatt hogyan uralták a slágerlistákat világszerte, időtlen és klasszikus popdalokkal."
 
A duó eredményei között megemlítik, hogy a Wham! volt a legelső nyugati popzenekar, amely Kínában játszott. Az egykori iskolai barátok pedig még csak a húszas éveik elején jártak, amikor feloszlatták az együttest.
 
A film producerei John Battsek és Simon Halfon, a rendező Chris Smith.
 
"Wham!"dokumentumfilm premierje július 5-én lesz a Netflixen.


 
Wham! documentary film set for summer debut on Netflix